25 Ocak 2014 Cumartesi

Türkiyede üretilen mobilyalar

Bir hanede vaktinizi en çok nerde geçiriyorsunuz diye sorduklarında oturma orası deriz genelde. Oturma odasının dekorasyonu ve içindeki mobilyalar devamlı gözümüzün önündedir. Bu sebeple yeni bir eşya veya mobilya alırken dikkatli seçeriz. Hem de baktığınızda evin her sakininin oturma odasında özel bir yerş, bir koltuğu vardır. Sanki o koltukla bir bağ kurmuşuzdur.. Hep oraya oturmak zorunda hissederiz kendimizi.  Bu yüzden hep özenli ve dikkatli seçeriz mobilyalarımızı. Zira alıştığımız tarzdan çok daha değişik bir mobilya çeşidi huzurumuzu bozabilir, bizi mutsuz kılabilir. Mobilya alacağımız vakit mobilya markalarının fihristlerini inceleriz birer birer. Bizde bugün sizlere mobilya seçimlerinde birkaç küçük noktayı paylaşmak istiyoruz. 
Bugün bir mobilya markasının dükanını ziyaret ettiğinizde birbirinden farklı onlarca model görebilirsiniz. Yalnızca oturma grubu olarak değil, yatak odası takımlarından tutun, yemek takımlarına kadar her tür ihtiyacınız olan mobilyalar mevcuttur bu dükkanlarda. Diyelim bir oturma grubu almak istediniz. İlk olarak size tavsiyemiz odanızın tam bir ölçüsünü çıkarmanız ve kabataslak kağıda dökmeniz. Mobilya seçimlerinde inanın yanınızda götüreceğiniz bir kağıt hayali olarak mobilyalarınızı yerleştirmenizde çok yardımcı olacaktır.
 Her zaman söylediğimiz gibi büyük mobilya markaları seçenek edin. Aldığınız bir koltuk takımı 1 yıl sonra bir mesele çıkardığında arayıp onardırabileceğiniz bir servisi olmalı. Küçük fakat ehemmiyetli bir detaydır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder