25 Ocak 2014 Cumartesi

Mobilya modelleri için küçük tavsiyeler

Unutmayın, mobilyanın yalnızca görünüşü hoşunuza gitti diye mobilya alınmaz. Bu yüzden hangi tarz bir madde kullanılmış dikkat edin ve inceleyin. Ayrı olarak bütün teknik özelliklerine göz atın.
Hangi tür ağaç kullanılmış, garanti müddeti ne kadar. Bunlar ehemmiyetli detaylardır. Bilhassa mobilya markalarının ahşap modellerini tecrübenizi öneririz. Ahşap mobilyaların daha uzun ömürlü olduğunu düşünürsek seçeceğiniz model sizi uzun bir müddet götürecektir.
Uzun süreli bir oturma grubu için sert ahşap modelleri öneririz. Çünkü mobilya markaları arasında çok değişik tasarımlar bulabilirsiniz. Ayrı olarak satın almadan önce netlikle iyice oturun koltuğa ve gözlemleyin. Koltuğun rahatlığı sırt ve beli ne kadar iyi kavradığından da anlaşılabilir. Şayet çok rahat bir koltuk istiyorum, tv nin karşısına geçince uyuklamak istiyorum diyecekseniz sizlere mibilya markalarının uzanma koltuklarını veya kuş tüyü minder gibi özel ürünlerini öneririz. Hem sizi çok rahat ettirecek, hem de hanenizde mutlu ve huzurlu bir şekilde günün stresinden arınabileceksiniz.
 2013 de mobilya markalarının gözdesi ahşap olmuştu desek yalan söylemiş olmayız herhalde.  Farklı cila teknikleriyle ahşap mobilyalarınıza istediğiniz rengı verebilir, oturma veya yatak odanıza yenı bir soluk getirebilirsiniz.
      Ayrı olarak farklı bır tasarım istiyorsanız yeniden büyük mobilya markalarının gözde ürünlerinden uzaktan kumandayla yatağa dönüşen oturma grupları ile müzik çalabilen köşe takımları tavsiyemiz olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder